Alles wat ik nu schrijf, lijkt minder belangrijk dan de situatie waar we nu in zitten. Er heerst onzekerheid over wat er komen gaat en wat de effecten zijn voor ons allemaal. Ik had dan ook nu even geen inspiratie voor een uitgebreide blog over paardenproblemen (dat komt volgende week weer wel…)

Ondertussen kan ik helaas (even) niet werken en geen patiënten bezoeken. Hoe kan ik jullie dan nu wel verder helpen als je paard klachten heeft? Uiteraard via mijn online cursus. Deze bevat veel essentiële basiskennis over hoe een paard in elkaar zit, hoe je je paard kan trainen en wat je zelf kan doen met behulp van acupressuur. Daarnaast heb ik vandaag een gratis video opgenomen waarin ik je tips geef voor als je paard nú klachten heeft en eigenlijk geholpen zou moeten worden. Download de video hier.

Mochten er vragen zijn, stel ze gerust. Ik probeer alle berichten zo snel mogelijk te beantwoorden!

Download mijn gratis e-book

Ik ga akkoord met de Privacy Policy

Ik ga akkoord met het ontvangen van e-mails met betrekking tot dit e-book

Download gelukt! Je ontvangt een e-mail met daarin de link naar mijn e-book. Check je spam wanneer je niets ontvangt!